Spring naar content
Evenement

De bouwstenen van capaciteitsmanagement

25 april 2023

Aanmeldformulier 'De bouwstenen van capaciteitsmanagement'

"*" geeft vereiste velden aan

Ik meld me graag aan voor:*
Untitled

Beste relatie,

Meer cliënten en complexere zorg, minder zorgprofessionals: capaciteitsmanagement is nu belangrijker dan ooit.

Daarom nodigen we jou graag uit voor onze webinars en live event ‘De bouwstenen van capaciteitsmanagement’. Tijdens deze bijeenkomsten staat het model dat Key Groep ontwikkelde voor capaciteitsmanagement centraal. We leggen je uit hoe dit model jouw organisatie gaat helpen én hoe je dit model kunt gebruiken.

In 3 webinars nemen we je, aan de hand van actuele voorbeelden, mee in de verschillende bouwstenen van ons model. Deze reeks sluiten we af met een live event waarin alles samenkomt. Inspirerende sprekers delen hun ervaringen én ga je zelf aan de slag met de verschillende bouwstenen van het model!

Webinar 1: Visie op zorg en zorgproces
25 april om 16.30-17.30 uur (door Kim van Os en Dominique Tholhuijsen)
Jouw zorgvisie geeft helder weer waar je als zorgorganisatie voor staat. Vanuit welke visie verlenen jullie je zorg en hoe vertaalt deze visie zich naar de dagelijkse praktijk? We maken samen de praktische vertaalslag van visie naar zorgproces.

Webinar 2: Functiehuis
11 mei om 16.30-17.30 uur
Wat is een functiehuis, wat zijn de knelpunten én de meerwaarde ervan voor je organisatie, medewerkers en cliënten? We nemen je mee in een zorgvuldige aanpak om te komen tot een functiehuis.

Webinar 3: Personele norm
23 mei om 16.30-17.30 uur
Juist in tijden van tekorten is het cruciaal om mensen met de juiste vaardigheden op de juiste plek en op het juiste moment in te zetten. We nemen je graag mee in hoe jij tot een goede personele norm kunt komen en hoe je deze informatie meeneemt in (de ontwikkeling van) je zzp formatietool.

We zien je graag bij één of meerdere webinars en bij het live event ‘De bouwstenen van capaciteitsmanagement’ op 15 juni (16.30-19.30 uur).

Het is mogelijk om de webinars ‘los’ of als reeks te volgen. Bij het live event komt alle inhoud samen, nodigen we inspirerende sprekers uit om hun ervaringen te delen en gaan we met elkaar in gesprek.