Spring naar content
Evenement

Hoe komen we uit dit zorginfarct? Een waardegedreven zorgstrategie

7 maart 2023

Aanmeldformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Untitled

Beste Health Leader,

We nodigen jou, als impactmaker, uit voor een evenement waarin we met elkaar in gesprek gaan over het ontwerpen en implementeren van een waardegedreven zorg strategie. Speciaal hiervoor hebben wij het Zorgwaarde Canvas ontwikkeld. Met behulp van dit canvas gaan we in groepen ideeën uitwerken die leiden tot betere uitkomsten van zorg voor patiënten/cliënten, gebaseerd op de principes van waardegedreven zorg. Het is op dit moment belangrijker dan ooit om de focus te verleggen naar waarde voor patiënten. Het verleggen van de focus, van wat zorgprofessionals doen, naar wat voor patiënten/cliënten waardevol is. Het integraal zorgakkoord maakt deze noodzakelijke verschuiving expliciet.

Met elkaar bespreken we de twee grootste uitdagingen die je tegenkomt tijdens het ontwerpen en implementeren van een waardegedreven zorg strategie.

Enerzijds de uitdaging van het inrichten van integrale teams binnen je organisatie, of zelfs buiten je organisatie én over domeinen heen. Hoe kun je dit organiseren? Hoe deel je verantwoordelijkheid voor iedere individuele patiënt? Anderzijds de uitdaging hoe je de waarde en kosten kunt meten zodat de uitkomsten gebruikt kunnen worden om een verbetercyclus te implementeren.

Daarnaast inspireren we jou, en alle deelnemers, met voorbeelden uit de praktijk.

Wil jij nóg meer impact maken voor waardegedreven zorg? Dan zien we je graag op dinsdag 7 maart!

Tijd: 16.00 uur – 20.00 uur (incl. borrel)

Locatie: Gorinchem (Meer informatie volgt na aanmelding)

Sprekers