Spring naar content
Evenementen

Laat je inspireren

Bekijk alle evenementen

Samen in gesprek

De zorg- en welzijnssector staat voor grote uitdagingen. Wijzigingen in wet- en regelgeving, decentralisaties, technologische ontwikkelingen en een veranderende maatschappij dwingen organisaties om zich anders te organiseren. Als management consultancybureau helpen wij organisaties hierbij. Maar wij vinden het ook erg belangrijk om hierover met elkaar in gesprek te blijven.

Daarom hebben wij Key Topics in het leven geroepen – een platform rondom inhoudelijke zorg- en welzijnsthema’s. Met Key Topics gaan we in op actuele onderwerpen in relatie tot management vraagstukken. Het uitwisselen van ervaringen en ideeën is hierbij het belangrijkste doel.

Houd voor toekomstige Key Topics bijeenkomsten en blogs onze website en social mediakanalen in de gaten. U kunt zich ook inschrijven voor onze gastenlijst. U ontvangt dan vrijblijvend een uitnodiging voor iedere bijeenkomst.

Agenda

Wij helpen (zorg)organisaties zich steeds te verbeteren en zich tijdig aan te passen aan de voortdurende veranderende omgeving. Wij helpen (zorg)organisaties zich steeds.