Evenement

Key Topics kennis- en netwerkbijeenkomst: Doorbraak methodiek

Utrecht
29 okt 2019

Hebben de zorgprofessionals echt invloed binnen de organisatie? Krijgen ze de ruimte en de tools om hun verantwoordelijkheden te kunnen nemen? Hoe stimuleert u de intrinsieke motivatie van de zorgprofessionals? Zorg goed voor uw medewerkers en zij zorgen goed voor de organisatie.

Op 29 oktober bent u van harte welkom om samen met onze sprekers te ontdekken hoe u een doorbraak kunt bereiken door de juiste balans van verantwoordelijkheid en vrijheid te creëren.

We zien u graag op onze Key Topics op 29 oktober te Utrecht, tot dan! (gratis deelname)

 

Sprekers

Esther van het Erve – Santé Partners

Hub Simons – Aqua Viva

Wendy Borst – Key Groep

 

Programma

16:00 uur Inloop

16:15 uur Welkom door Karel Piethaan – Key Groep

16:20 uur Maak kennis met de Doorbraak methodiek door Wendy Borst – Key Groep

Wendy spreekt over haar eigen beleving en de drive om organisaties weer in balans te brengen. Daarnaast gaat Wendy dieper in op de theorie van de Doorbraak methodiek.

16:50 uur ”Hoe manage je succesvolle teams?” door Esther van het Erve – Santé Partners

Esther spreekt over de balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid en vertelt meer over het managen van succesvolle teams.

17:30 uur Pauze

17:40 uur ”Het realiseren van een doorbraak” door Hub Simons ‘- Aqua Viva

Hub spreekt over het realiseren van een doorbraak door aan de slag te gaan met de verantwoordelijkheden van het middenmanagement en zijn overtuiging dat niets vanzelfsprekend is.

18:10 uur Ronde tafel gesprekken en recap Doorbraak methodiek

19:00 uur Borrel

 

Wij ontvangen uw aanmelding graag voor 3 oktober 2019. Vragen kunt u stellen via: info@keygroep.com. Wij verwelkomen u graag op 29 oktober in Utrecht, tot dan! Een aantal weken voor de bijeenkomst ontvangt u de definitieve locatie en het programma.