Spring naar content
Expertise

Consultancy

Zorgorganisaties én gemeenten kennen hedendaags veel organisatorische vraagstukken. Deze complexe vraagstukken zijn divers maar hebben een gemeenschappelijk doel, namelijk waarde toevoegen voor de cliënten/patiënten. Organisatorische vraagstukken hebben vaak ook een grote impact, zowel op de organisatie als op haar medewerkers. Het begeleiden van een dergelijk vraagstuk vraagt om een projectmatige aanpak.

Als consultants nemen wij verschillende rollen aan, zoals analist, organisatieadviseur, programmamanager en projectleider. Afhankelijk van het vraagstuk, voegen wij ons in een passende rol. Maar dit kunnen ook verschillende rollen zijn. Hierbij gaan wij altijd projectmatig aan het werk.

Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij het oplossen van complexe vraagstukken. Dit doen we onderzoekend en gestructureerd. Wij nemen de leiding en pakken de regie op projecten én we ontzorgen. Zo kunnen zorgaanbieders blijven doen waar zij goed in zijn: zorgen voor hun cliënten en patiënten met de hoogste kwaliteit. En zo dragen wij bij aan waardevolle zorg, voor nu en voor de toekomst.