Spring naar content
Expertise

Waardeoptimalisatie

Waardeoptimalisatie: van inzicht tot en met continu verbeteren

Zorgorganisaties in hun best mogelijke conditie krijgen, zodat ze topzorg kunnen blijven bieden, nu én in de toekomst. Dat is onze missie. Om dit goed te kunnen doen is optimaal inzetten van mensen en middelen essentieel, net als continu verbeteren.

Wil je inzicht krijgen in jouw waardestromen en verspillingen? Wil je weten waar waarde te verhogen is in jouw organisatie én wil je die waardestromen optimaliseren? Dan is waardeoptimalisatie via de Lean-methode de beste manier voor jou!

Lean-methodiek

De Lean-methodiek focust op het creëren van zo hoog mogelijke klantwaarde, door alle verspillingen uit je processen te halen. Het inzicht krijgen in je waardestromen én het elimineren van de inefficiënte stappen, ook wel verspillingen, in die waardestromen.

Dit leidt tot de hoogst haalbare waarde voor jouw klanten. Of het nu gaat om inwoners, patiënten, klanten of collega’s, binnen deze methodiek staat waardeoptimalisatie centraal.

Waardeoptimalisatie met de bouwstenen van Key Groep

Bij de eerste twee bouwstenen werken we vanuit een gestandaardiseerde werkwijze. Zo houden we de doorlooptijden kort en de kosten laag. Bouwsteen 3 vraagt om maatwerk, we kijken hier samen met jullie wat nodig is: wat kun je als organisatie zelf doen en waar kunnen wij ondersteunen?

Voordelen van deze werkwijze:

  • Je doorloopt de juiste stappen in de juiste volgorde om een waardestroom te optimaliseren
  • Je voert waardeoptimalisatie uit van A tot Z: van eerste inzicht tot en met continu verbeteren
  • Je doet dit samen met ervaren consultants met kennis van zorg en ervaring binnen het sociaal domein

Goed om te weten is dat alle bouwstenen apart of samen af te nemen zijn. De prijs voor bouwsteen 1 is €6.400,-, bouwsteen 2 is af te nemen vanaf €7.800,- en bouwsteen 3 is maatwerk.

Normaal gesproken zie je vaak pas wat iets kost als je een offerte aanvraagt. Wij maken het je graag makkelijk en geven volledige transparantie in onze werkzaamheden én prijzen. Daarbij krijg je korting bij afname van meerdere bouwstenen: 5% korting bij 2 bouwstenen en 10% korting bij 3 bouwstenen.

Financiële garantie

Wij begrijpen dat aan de slag gaan met procesoptimalisatie een flinke investering kan zijn. Onze ervaring leert dat het direct waarde oplevert. Niet alleen in kwaliteit, maar ook financieel. Daarom durven wij je te verzekeren dat je na het afronden van bouwsteen 1 en 2 voldoende verbetermogelijkheden in kaart hebt om minstens 100% van je investering terug te verdienen. Benieuwd naar onze ervaringen?