Key Topics

Key Topics: een platform rondom inhoudelijke zorg- en welzijnsthema’s

De zorg- en welzijnssector staat voor grote uitdagingen. Wijzigingen in wet- en regelgeving, decentralisaties, technologische ontwikkelingen en een veranderende maatschappij dwingen organisaties om zich anders te organiseren. Als management consultancybureau helpen wij organisaties hierbij. Maar wij vinden het ook erg belangrijk om hierover met elkaar in gesprek te blijven.

Daarom hebben wij Key Topics in het leven geroepen - een platform rondom inhoudelijke zorg- en welzijnsthema’s. Met Key Topics gaan we in op actuele onderwerpen in relatie tot management vraagstukken. Het uitwisselen van ervaringen en ideeën is hierbij het belangrijkste doel. 

Komend jaar zullen wij een aantal kleinschalige bijeenkomsten organiseren. Iedere bijeenkomst staat in het teken van een specifiek thema. Afhankelijk van het thema kan de vorm variëren van een workshop, lezing, casusbespreking of ronde tafelsessie. Voor komend jaar staan er onder meer Key Topics op de agenda over integrale toegang tot het sociaal domein en privacy management, maar ook over het optimaal afstemmen van zorgvraag en -aanbod. Daarnaast zullen we ook met enige regelmaat blogs posten over onderwerpen die ons als management consultants bezighouden. 

Houd voor toekomstige Key Topics bijeenkomsten en blogs onze website en social mediakanalen in de gaten. U kunt zich ook Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor onze gastenlijst. U ontvangt dan vrijblijvend een uitnodiging voor iedere bijeenkomst.