Trots op onze opdrachtgevers

Jeugdinstellingen, ziekenhuizen en gemeenten: Key Groep helpt verschillende organisaties met moeilijke vraagstukken. Wij zijn trots op onze opdrachtgevers!

Gemeente Breda

Michiel Keulemans, projectleider decentralisatie sociaal domein‬

"Na de transitie in de jeugdzorg heb ik uitstekend samengewerkt met de Key Groep. In ruim een jaar zijn we er samen in geslaagd de administratie van de jeugdzorg goed in te richten. Een zeer uitdagend, veelzijdig project dat onder tijdsdruk tot een goed einde moest worden gebracht. Een project ook met meerdere interne en externe partners.
De Key Groep beschikt naast de vereiste inhoudelijke deskundigheid ook over het type projectmanagers dat weet te verbinden en het hoofd koel houdt als het spannend is. Een prima partner dus bij complexe projecten."

De Jutters

Ans Hamelink, manager HR
“We wilden onze administratieve werkprocessen optimaliseren en onze automatisering verder ontwikkelen en implementeren. Key Groep stroopte direct de mouwen op om het projectplan, de begroting en leveranciersafspraken te concretiseren. Hierbij namen ze ook alle gebruikers mee. Door de goede voorbereiding kreeg onze stuurgroep hapklare brokken en kon deze zich concentreren op het sturen op hoofdlijnen. Key Groep had veel aandacht voor communicatie en afstemming van verwachtingen. De projectdoelen? Die hebben we ruimschoots gehaald! Ik vond de samenwerking plezierig én waardevol.”

Icare

Michel Hovinga, stafmanager HRM
“Wij zijn al jaren erg tevreden over Key Groep. Zij zorgden voor een solide basis rond flexpools en flexmanagement. Resultaat: een betere flexibele inzet van medewerkers in onze wijkteams. Bij drukke en rustige periodes kunnen we nu snel schakelen. Key Groep stelde de opdracht eerst op scherp, met bijbehorende doelen, eisen en plan van aanpak. En vanuit strakke projectplanning hebben ze perfect gestuurd!”

NWZ - Noordwest Ziekenhuisgroep

Hans Krikke, manager P&O
“HR Services, roosterplanning en integratie van een afdeling na een fusie: Key Groep is een betrouwbare partner in de zorg waar kwaliteit boven kwantiteit gaat. Prettig is ook dat ze werken met een business case, haalbare doelen én realistische resultaten. En de consultant? Die is verbindend en streeft naar een harmonieuze samenwerking binnen complexe organisaties.”