Monitor zorglandschap jeugd

Wij hebben een monitor ontwikkeld welke het volledige zorglandschap jeugd in beeld brengt. Vanuit de verschillende perspectieven, cliënten en inwoners, gemeente of wijk is er inzicht in zorgverbruik, zorgproducten en verwijsgedrag. Deze worden in de monitor uitgedrukt in aantallen, bedragen en/of percentages. Vergelijk alle genoemde onderdelen met andere gemeenten, of vergelijk het verwijsgedrag van huisartsen onderling of met de gemeentelijk verwijzers.

20180912 Infographic Monitor Zorglandschap Jeugd 1.0

 

Inzicht. Dat is wat u krijgt met de monitor. Met inzicht in het volledige zorglandschap jeugd en het verwijsgedrag kan er geanalyseerd en begrepen worden hoe het zorgverbruik is, hoe verwijzers verwijzen, waar de kosten worden gemaakt en waar de mogelijkheden liggen deze te beteugelen. Daarnaast kunt u met dit inzicht ook beter meten wat de impact is van de maatregelen die u neemt.

De jeugdregio Brabant Noordoost heeft de monitor al in gebruik, tot grote tevredenheid! Met een ‘’connector’’ koppelen wij de monitor aan het standaard berichtenverkeer en lezen daarmee alle informatie uit. De monitor is hierdoor al binnen enkele dagen klaar voor gebruik.

Wilt u meer weten? We laten graag de demo zien van onze monitor.

Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..