Publicatie

Boek: Innovatie & Inspiratie in de thuiszorg

Met grote trots presenteren wij ons boek:

 

INNOVATIE & INSPIRATIE IN DE THUISZORG

Het afgelopen jaar reden we het hele land door opzoek naar inspirerende verhalen en prachtige voorbeelden van innovatie in de thuiszorg. Maar liefst 17 organisaties hebben hun kennis en ervaringen met ons gedeeld! Het resultaat van al deze gesprekken vinden jullie in dit boek. Elke organisatie geeft inzicht in hoe zij omgaan met innovatie en we zoomen in op een innovatie of inhoudelijk thema binnen die organisatie. Verhalen van zorgprofessionals voor zorgprofessionals!

 

Wij hopen dat het delen van deze verhalen de (thuis)zorgorganisaties – maar ook andere partijen (zoals gemeenten, zorgverzekeraars, apothekers en andere zorgaanbieders) – inspireert en verbindt. In alle gesprekken hebben we namelijk gehoord dat om de stap naar vernieuwing te maken, samenwerken binnen én buiten de thuiszorg belangrijker is dan ooit. Wil jij je ook laten inspireren door deze verhalen? Vraag dan hier het boek ‘Innovatie & Inspiratie in de thuiszorg’ aan. Digitaal of hardcopy (let op: hardcopy exemplaar op basis van beschikbaarheid). Druk op de knop download om de aanvraag in gang te zetten.

 

Nog méér weten? Op 5 november 2020 organiseren we een seminar over innovatie in de zorg, waarin we het onderwerp vanuit verschillende invalshoeken (binnen de VVT) belichten. We horen bijvoorbeeld van de zorgprofessional, de innovatiespecialist, de lijnmanager, de leverancier en de zorgverzekeraar hoe zíj omgaan met innovatie. De precieze sprekers houden wij nog even voor ons, maar we gaan onder andere in op inspirerende voorbeelden van innovatie, de mogelijkheden van en trends rondom technologie en de rol van financiering. Zet deze middag alvast in je agenda!

  • Indien u een boek aanvraagt, graag uw keuze aangeven. Na de aanvraag nemen wij snel contact met u op om de eventuele verzendgegevens af te stemmen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.