Spring naar content
Trends & Ontwikkelingen

Boek: Innovatie & Inspiratie in de thuiszorg

Publicatie

INNOVATIE & INSPIRATIE IN DE THUISZORG

We reden door het hele land op zoek naar inspirerende verhalen en prachtige voorbeelden van innovatie in de thuiszorg. Maar liefst 17 organisaties hebben hun kennis en ervaringen met ons gedeeld! Het resultaat van al deze gesprekken vinden jullie in dit boek. Elke organisatie geeft inzicht in hoe zij omgaan met innovatie en we zoomen in op een innovatie of inhoudelijk thema binnen die organisatie. Verhalen van zorgprofessionals voor zorgprofessionals!

 

Wij hopen dat het delen van deze verhalen de (thuis)zorgorganisaties – maar ook andere partijen (zoals gemeenten, zorgverzekeraars, apothekers en andere zorgaanbieders) – inspireert en verbindt. In alle gesprekken hebben we namelijk gehoord dat om de stap naar vernieuwing te maken, samenwerken binnen én buiten de thuiszorg belangrijker is dan ooit. Wil jij je ook laten inspireren door deze verhalen? Vraag dan hier het boek ‘Innovatie & Inspiratie in de thuiszorg’ aan. Digitaal of hardcopy (let op: hardcopy exemplaar op basis van beschikbaarheid). Druk op de knop download om de aanvraag in gang te zetten.

 

Nog méér weten? Beluister dan onze podcasts met o.a. Eline de Kok (V&VN) , Raoul Zaal (FocusCura), Menno Jansen (CZ) en Vincent Overmeer (Surplus) en Jacqueline van Ginkel (TWB).