Spring naar content
Trends & Ontwikkelingen

Innovatie in de Zorg: Menno Jansen en Vincent Overmeer

Podcast

In deze podcast spreekt Wendy Borst met verschillende professionals die zich dagelijks met grote passie bezig houden met innovatie in de zorg. De podcast wordt gemaakt door Key Groep, een management consultant bureau voor in de zorg. Vanuit verschillende invalshoeken wordt de term innovatie uitgelegd. Ook worden er handige manieren besproken om innovatie in jouw organisatie te stimuleren en te activeren én worden we geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan.

In deze aflevering gaat Wendy Borst in gesprek met Menno Jansen en Vincent Overmeer. Menno is verantwoordelijk voor de sector overstijgende innovatieprogramma´s als programmamanager Zorginnovatie binnen CZ. Hij houdt zich bezig met de initiatie, opzet en/of met de uitvoering hiervan. Dit doet hij met verschillende strategische partners, waaronder Vincent Overmeer (Manager Thuiszorg) van Surplus. Samen zullen Menno en Vincent ons meer vertellen over de programma’s waar zij zich mee bezig houden en hun ervaringen met innovatie binnen de VVT. Door juist samen te spreken over dit onderwerp hopen zij het belang van samenwerking tussen de financierder en de zorgaanbieder uit te dragen en verder te stimuleren.

Ben je helemaal enthousiast geworden over innovaties in de zorg, mail dan naar innovatie@keygroep.nl en wij vertellen je graag meer!