Spring naar content
Trends & Ontwikkelingen

Innovatie in de Zorg: Raoul Zaal

Podcast

In deze podcast spreekt Wendy Borst met verschillende professionals die zich dagelijks met grote passie bezig houden met innovatie in de zorg. De podcast wordt gemaakt door Key Groep, een management consultant bureau voor in de zorg. Vanuit verschillende invalshoeken wordt de term innovatie uitgelegd. Ook worden er handige manieren besproken om innovatie in jouw organisatie te stimuleren en te activeren én worden we geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan.

In deze aflevering gaat Wendy Borst in gesprek met Raoul Zaal – directeur bij FocusCura. FocusCura is de Nederlandse marktleider op het gebied van zorginnovaties thuis. Ze overbruggen dagelijks de kloof tussen de ‘koude techniek’ en ‘warme zorg’ om zo mensen te helpen langer zelfstandig te blijven. Meer dan 120.000 mensen maken dagelijks gebruik van hun innovaties. Raoul zal ons meenemen in zijn ervaringen met innovatie binnen de zorg.

Ben je helemaal enthousiast geworden over innovaties in de zorg, mail dan naar innovatie@keygroep.nl en wij vertellen je graag meer!