Over ons

We werken altijd in een team.

We hebben de bewuste keuze gemaakt om onze expertise in te zetten voor de zorg. Onze maatschappelijke betrokkenheid is groot en onze drijfveren om specifiek bij te dragen aan waardevolle zorg vind je terug in ons enthousiasme en vasthoudendheid. Om zo goed mogelijk complexe vraagstukken op te kunnen lossen.

Onze achtergronden zijn heel divers zodat we steeds de juiste teamsamenstellingen kunnen maken die aansluiten op de managementvraagstukken die voorliggen.

Als Key Groep nemen we, afhankelijk van de opdracht, verschillende rollen aan. We gaan aan de slag als (data)analisten, onderzoekers, strategisch adviseurs, projectleiders, programmamanagers, procesbegeleiders, fusiebegeleiders, auditors, en innovatie aanjagers.

En altijd in teamverband. Hiermee garanderen we maximale waarde en continuïteit.

Waar wij voor staan?

“Wij helpen organisaties zó te organiseren dat zij nog waardevollere zorg kunnen leveren”

Realistisch advies, maximale kwaliteit.

Complexe, risicovolle vraagstukken? Wij houden van uitdagingen!

We analyseren, brengen structuur aan én bieden praktische oplossingen. Bij een intake zijn we altijd kritisch. Om helder te krijgen wat het vraagstuk nu precies is, maar ook om te kijken of we meerwaarde kunnen bieden. Dit betekent dat we streng zijn naar onszelf. Met heldere slides geven we realistische adviezen. Dus géén vuistdikke rapporten. Zo is in één oogopslag duidelijk wat er te doen staat.

Ons team

Casper van Splunter

Lilian van Donk

Karel Piethaan

Lisa Joosse

Pleun Piethaan

Robin VandenKerchove

Evelien de Reu

Wendy Borst

Lonneke van Keulen

Niels de Vette

Kirsten van den Berg

Jeroen Bering

Join Key Groep

Vind jij waardevolle zorg ook zo belangrijk? Zou jij graag jouw expertise en skills willen inzetten als consultant om hieraan bij te dragen? Wanneer je onderdeel uitmaakt van ons team ga je samen aan de slag met complexe managementvraagstukken in de zorg. Bijvoorbeeld in de ouderenzorg, de gehandicaptenzorg of de jeugdzorg. Maar ook ziekenhuizen, GGZ instellingen en gemeenten behoren tot onze opdrachtgevers. Vraagstukken die altijd gaan over het organiseren van waardevolle zorg. Jouw bijdrage is daarmee relevant. Maatschappelijk relevant.