Spring naar content
Evenement

Masterclass: Op Weg Naar Waardegedreven Zorg (Breda)

11 juni 2024

In een tijd waarin het Nederlandse zorgsysteem onder aanzienlijke druk staat, met uitdagingen zoals dubbele vergrijzing en toenemende zorgvraag, is transformatie niet alleen wenselijk maar noodzakelijk. De recente ontwikkelingen en het dringende tekort aan zorgprofessionals wijzen op een cruciaal kantelpunt. Ons onlangs verschenen whitepaper, “Op Weg Naar Waardegedreven Zorg: 5 belangrijke stappen voor een succesvolle transformatie,” dient als een blauwdruk voor deze verandering, waarbij we verkennen hoe de zorg toegankelijk en betaalbaar blijft voor toekomstige generaties. 

De Masterclass “Op weg naar Waardegedreven Zorg” bouwt voort op de inzichten en aanbevelingen van dit whitepaper en is een essentiële verdieping voor iedereen die bijdraagt aan de toekomst van onze zorg. 

 

Onze sprekers: 

Drie Green Belt gecertificeerde Value Based Healthcare specialisten zullen u door het proces leiden, van inspiratie tot realisatie. Naast deze stappen leren zij u ook te werken met ons zelfontwikkelde Zorgwaarde Innovatie Canvas, een handig hulpmiddel te gebruiken voor de transformatieplannen.