Spring naar content
Trends & Ontwikkelingen

Innovatie in de Zorg: in gesprek met Jacqueline van Ginkel

Podcast

In deze podcast spreekt Wendy Borst met verschillende professionals die zich dagelijks met grote passie bezig houden met innovatie in de zorg. Vanuit verschillende invalshoeken wordt de term innovatie uitgelegd. Ook worden er handige manieren besproken om innovatie in jouw organisatie te stimuleren en te activeren én worden we geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan.

In deze aflevering gaat Wendy Borst in gesprek met Jacqueline van Ginkel – werkzaam als zorgveranderaar bij TWB Thuiszorg met Aandacht en coach bij de Health Innovation School. Jacqueline wordt blij van mensen helpen en met elkaar in contact brengen. ‘Buitenspelen’ noemt ze het: nieuwe mensen ontmoeten en kansen creëren. Haar enthousiasme voor innovatie binnen de zorg is aanstekelijk en haar ambitie draagt ze duidelijk uit: wijkverpleegkundigen horen (na de cliënt natuurlijk!) de baas te zijn in het zorgproces. Zij weten immers wat de cliënt écht nodig heeft.

Ben je helemaal enthousiast geworden over innovaties in de zorg, mail dan naar innovatie@keygroep.nl en wij vertellen je graag meer!