Spring naar content

Implementatie Serviceplein Professionele Diensten bij Parnassia Groep

Consultancy

Dat alle collega’s snel en juist geholpen worden bij vragen of problemen die ze ervaren aangaande de Professionele Diensten. Dát doel is bereikt met de implementatie van het Serviceplein. De afgelopen periode heeft Key Groep de implementatie van het Serviceplein bij Parnassia Groep (de grootste GGZ-instelling van Nederland) begeleid. Het Serviceplein is dé plek waar alle collega’s snel en gemakkelijk het antwoord op hun vraag over de Professionele Diensten kunnen vinden. Of zelf eenvoudig een vraag of verzoek kunnen indienen, zoals het regelen van een vergaderruimte of een facilitaire melding maken. Daar hoort ook duidelijkheid over de status van een vraag bij. Dit draagt direct bij aan het ontzorgen van collega’s en een optimale ondersteuning van hun werkzaamheden. Zodat zij alle tijd en aandacht kunnen besteden aan het verlenen van de zorg aan patiënten.

“De samenwerking met Key Groep hebben we ervaren als effectief en resultaatgericht. Key Groep dacht continue met ons mee én was kritisch op hun eigen inzet.”

Resultaten van de opdracht

Door een optimale inrichting van het Serviceplein en daarmee goede vindbaarheid van informatie en een transparante en snelle afhandeling van vragen, worden alle collega’s ontzorgt. Dit verhoogt de tevredenheid van collega’s over de Professionele Diensten én leidt tot minder vragen en verzoeken omdat collega’s snel en gemakkelijk zelf het antwoord kunnen vinden op hun vragen. En dit heeft een positief effect op de bedrijfscultuur en het imago van Parnassia Groep als werkgever (goed werkgeverschap).

 

“Het Serviceplein heeft een enorme meerwaarde geleverd voor de mensen op de werkvloer.”

 

Kunnen de Professionele/Ondersteunende Diensten van jouw organisatie ook nóg beter worden ingezet, of benieuwd naar onze aanpak voor het Serviceplein? Neem contact op met de consultants van Key Groep!